Broccoli conopida Pepita salata este un fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă de la Allrecetes are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc fără grăsimi, sare, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Încearcă Salată De Pepita De Conopidă Cu Broccoli, Salată De Conopidă Cu Broccoli, și Salată De Conopidă Întreagă De 30 De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați broccoli, conopida, ardeiul gras roșu, ceapa și semințele de dovleac într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Măsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți maioneza, iaurtul, oțetul de vin roșu, zahărul de palmier, muștarul Dijon și sarea împreună într-un castron separat; stropiți peste amestecul de broccoli și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pulpă De Miel, Cu Os
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Zahăr De Palmier
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider cu 1 până la 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Merryvale Carneros Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt tras și lămâie proaspătă.