Salată De Pepene Verde Din Sud-Vest

Salată De Pepene Verde Din Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de pepene verde Southwestern. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper cayenne, coriandru, miere și sare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de pepene verde cu vinetă de pepene verde, Southwestern Rachel Sandwich cu sud-vest Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, și Salată De Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pepenele verde, mango, jicama, ceapa și coriandru. Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, mierea, oțetul, coaja de tei, sarea și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pepene VerdePepene Verde
Coaja De TeiCoaja De Tei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
JicamaJicama
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă peste amestecul de fructe; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Acoperiți și răciți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
4
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salată de pepene verde în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Merryvale Carneros Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Merryvale Carneros Chardonnay
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt tras și lămâie proaspătă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista