Salata de pepene galben, Mango și Avocado ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 6 și costă $1.31 pe portie. 667 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită piper, oțet de vin roșu, sare kosher și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pepene galben și Mango cu nucă de cocos prăjită și fistic, Salată de Mango, pepene galben și pui (cu conținut scăzut de sodiu), și Salată de Mango, pepene galben și pui (cu conținut scăzut de sodiu).
Instrucțiuni
1
Pentru a face ceapă murată, combinați ceapa roșie feliată subțire și oțetul de vin roșu într-un castron mic. Capac; se răcește cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Ceapă Murată
Ceapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Turnați sucul de portocale într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți uleiul de măsline și coaja de portocală; condimentați cu 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper negru. Aruncați pepene galben, pepene verde și mango în pansament. Chiar înainte de servire, amestecați ceapa murată și frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Ceapă Murată
Piper Negru
Coaja De Portocala
Pepene Galben
Pepene Verde
Ulei De Măsline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Tăiați avocado în zaruri de 1/2 inch; așezați într-un castron mic.
Se presară cu sucul de lămâie și se condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare. Se amestecă ușor pentru a se combina. Puneți o cantitate uniformă de avocado în fundul a 6 pahare mari de martini sau vin. Top avocado cu salată de pepene galben; ornează fiecare salată cu o felie de lime.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care îmbină caracteristicile clasice ale Chardonnay din California cu un sărut al stilului lumii vechi. Chiar de sus, notele varietale frumoase Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdia săptămânală care se amestecă în butoi a lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaiele de stejar francez conferă o nuanță de zahăr brun care este nuanțată și primitoare, fără a fi arogantă. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!