Salată De Pepene Galben

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pepene galben. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de portocale, suc de lămâie, bucăți de dimensiuni de chibrit jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Muscatel De Pepene Galben (Salată De Pepene Galben), Salată de fructe Mojito: salată de pepene galben și fructe de pădure cu sos de mentă-Lime, și Răcitor de pepene proaspăt (agua de Melon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți pentru a amesteca ghimbir proaspăt, coajă de tei, coriandru, suc de lămâie, suc de portocale și iaurt.
Adăugați sos fierbinte după gust.
Clătiți pepene galben, tăiați în sferturi și aruncați semințele.
Tăiați și aruncați coaja de pepene galben. Tăiați subțire pepene galben și aranjați în mod egal pe farfurii.
Clătiți portocalele; tăiați și aruncați coaja și membrana albă.
Tăiați între segmente și membrană pentru a elibera fructele. Aranjați segmentele portocalii în mod egal cu pepene galben.
Tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile în mod egal pe farfurii. Împrăștiați bucăți de jicama pe farfurii, puneți iaurt cu lingură peste salate și presărați cu fistic.
Se adaugă sare după gust.