Salată de Penne cu fasole verde și cereale integrale
Salata de fasole verde și Penne din cereale integrale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 92 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 40. Dacă aveți la îndemână slănină crocantă, maioneză, pătrunjel cu frunze plate și arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Penne, tofu crocant și salată de fasole verde, Rețetă de vinaigretă cu fasole verde și muștar integral/miere, și Salată de pui-Penne cu fasole verde.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere 2 oale mari cu apă sărată. Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Într-o oală, fierbeți fasolea verde 3 minute; scurgeți și scufundați în apă cu gheață pentru a opri gătitul. În cealaltă, gătiți pastele până se înmoaie până la mușcătură, 9 până la 12 minute sau conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și clătiți bine sub apă rece până se răcește complet (Vezi notele).
Într-un robot de bucătărie, pulse maioneză, Roquefort și oțet până se combină bine, dar încă ușor gros.
Într-un castron mare, aruncați împreună paste, fasole verde, pansament Roquefort, pătrunjel, arpagic, slănină și piper până când pastele sunt bine acoperite. Condimentează cu sare după gust.