Salata de Paste Pesto de anghinare este un vegan garnitură. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie nutrițională, nuci de pin, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Paste Pesto De Anghinare, și Paste cu Pesto de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați busuiocul și 3 inimi de anghinare (12 sferturi) într-un robot de bucătărie și pulsați să tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați usturoiul, drojdia nutritivă, bulionul de legume și sucul de lămâie și procesați până devine o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se adaugă sare după gust. Într-un castron de servire, combinați pastele fierte cu pesto și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați inimile de anghinare rămase, roșia și nucile de pin și aruncați.