Salată de Paste negre și albastre cu friptură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste Negre și albastre cu friptură. O porție conține 315 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână brânză, friptură rotundă de top, ceapă prăjită franceză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de friptură neagră și albastră cu sparanghel și ardei roșii, Salată cremoasă de Paste Negre și albastre, și Sandwich cu friptură neagră și albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă pastele (din cutia de salată brusc) într-o cratiță de 3 litri, 2/3 plină cu apă clocotită. Se fierbe ușor descoperit 12 minute, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
În castron mediu, se amestecă împreună condimente (de la cutie brusc salata) și sos de brânză albastră.
Adăugați pastele fierte, ceapa și fasolea neagră până se omogenizează bine. Capac; frigider 1 oră.
Între timp, încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Frecați friptura pe ambele părți cu piper de usturoi.
Puneți friptura pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți friptura aproximativ 6 minute pe fiecare parte sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul fripturii citește 60°.
Pentru a servi, așezați salata de paste pe un platou mare de servire.
Tăiați friptura în felii subțiri; aranjați peste salata de paste.
Se presară cu brânză albastră.
Se ornează cu ceapă prăjită franceză.