Salată de Paste grecești cu legume prăjite și Feta

Salata de paste grecești cu legume prăjite și Feta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 6. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ardei gras, roșii uscate la soare, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Paste cu Fetan și legume prăjite, Paste Cu Legume Prăjite Și Măsline Grecești, și Salată de Paste grecești cu Fetan și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Aliniați o foaie de prăjituri cu folie și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu aruncați ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, vinetele și dovleceii cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper. Aranjați pe foaia de cookie pregătită.
Coaceți legumele 25 de minute în cuptorul preîncălzit, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele 10 până la 12 minute, până la al dente și scurgeți.
Scurgeți roșiile uscate la soare înmuiate și rezervați apa. Într-un castron mare, aruncați împreună legumele prăjite, pastele fierte, roșiile scurse de soare, rucola și busuiocul.
Se amestecă uleiul de măsline rămas, apa rezervată din roșii, oțetul balsamic, usturoiul și brânza feta; aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește imediat sau se dă la frigider până se răcește.
Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero
Greacă în meniu? Încercați asocierea cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko]()
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.