Salata de Paste grecești este o vegetarian garnitură. O porție conține 324 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ardei gras, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Salată De Paste Grecești, Salată De Paste Grecești, și Salată De Paste Grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați penne și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Penne
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Bateți împreună oțetul, sucul de lămâie, usturoiul, oregano, sarea, piperul și uleiul de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Combinați pastele, roșiile, ceapa, ardeii verzi și roșii, castraveții, măslinele și brânza feta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Ardei Roșu
Castravete
Tomate
Măsline
Ceapă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă vinaigreta peste paste și se amestecă împreună. Acoperiți și răciți timp de 3 ore înainte de servire.