Salată de paste cu vinete, dovlecei și dovlecei
Nevoie de o farfurie vegană? Salata de paste cu vinete, dovlecei și dovlecei ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 306 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, sare și piper, paste scurte, cum ar fi penne, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Zucchini la grătar, vinete cu lămâie și salată de Paste Porter, Salată de paste de legume prăjite cu vinete, dovlecei și brânză Feta, și Salată de Paste galbene la grătar și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un pui de carne sau pregătiți un foc de cărbune la cald mediu. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și așezați partea tăiată în jos pe o tigaie sau tăiați partea în sus pe grătarele unse. Se fierbe sau se pune la grătar până când pielea este încrețită și tare, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic. Puneți deoparte la abur timp de 10 până la 15 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru și răzuiți cu grijă carnea, aruncând pielea. (Vinetele vor fi fierbinți, așa că folosiți un prosop de bucătărie pentru a ține un capăt în timp ce răzuiți carnea cu o lingură mare.)
Adăugați dovleceii și dovleceii galbeni în apa clocotită și readuceți la fierbere. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand se inmoaie. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta, transferați într-o strecurătoare și rulați sub apă rece.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se usucă. Păstrați apa la fierbere completă.
Adăugați pastele în apă clocotită și gătiți până la al dente, 10 până la 12 minute, în funcție de instrucțiunile pachetului.
Scurgeți și rulați sub apă rece. Agitați colander pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil și puneți pastele într-un castron mare.
Adăugați ulei, oțet, vinete, dovlecei și dovlecei. Se amestecă busuiocul; se amestecă bine și se condimentează generos cu sare și piper.
Se servește la temperatura camerei.