Salată De Paste Cu Ardei Prăjiți

Nevoie de un felul principal vegetarian? Salata de Paste cu ardei prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 699 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, lămâie, mezzi rigatoni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pastan în sos de ardei gras roșu prăjit / paste de ardei roșu prăjit / Paste ușoare pentru copii, Salată De Paste Cu Ardei Prăjit, și Salată De Paste Cu Ardei Prăjit-Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Scuturați excesul de apă. Între timp, așezați ardeii tăiați cu fața în jos pe o tigaie de broiler căptușită cu folie, adăugați usturoiul și fierbeți până se carbonizează, 7 până la 8 minute.
Transferați ardeii într-un bol, acoperiți și lăsați deoparte aproximativ 5 minute.
Încălziți o tigaie uscată la foc mediu-mare.
Adăugați migdalele și pâinea prăjită, agitând tigaia, 4 până la 5 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier. Strângeți usturoiul de pe piele pe o tăietură.
Adăugați 1/2 linguriță de sare; tocați și zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un cuțit mare. Cojiți ardeii prăjiți și feliați în fâșii; transferați într-un bol mare.
Adăugați pasta de usturoi și stropiți cu uleiul de măsline. Radeți fin aproximativ 1 linguriță de coajă de lămâie în castron și strecurați tot sucul de lămâie.
Adăugați bocconcini, busuioc, migdale, Paste, 1 linguriță sare și piper după gust; aruncați.
Fotografii de Antonis Achilleos