Salată De Paste Alfredo De Pui

Salata de paste Alfredo de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 478 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de roșii Rome, inimi de anghinare, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Salată De Paste Alfredo De Pui, Pui Alfredo Pesto Paste, și Pui Alfredo Pesto Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul de pui pe o tigaie; condimentează cu condimente italiene,
Gatiti puiul in cuptorul preincalzit pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Se lasă deoparte să se răcească complet.
Gătiți și amestecați slănina într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mare, până când este crocantă, aproximativ 10 minute; se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie până se răcește.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gatiti pastele rotelle la fiert pana cand sunt fragede, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere. Clătiți pastele în apă rece până se răcesc; scurgere.
Combinați puiul, slănina, pastele, castraveții, roșiile, măslinele negre, inimile de anghinare și ceapa verde într-un castron mare.
Se toarnă oțet și sos Alfredo peste amestecul de paste; Se amestecă pentru a se combina.
Acoperiți vasul cu folie de plastic. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.