Salată de parmezan și nucă confiată

Salată de parmezan și nucă confiată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul și salata de nuci confiate. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 567 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci confiate, salată romaine, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Nuci Confiate, Salată De Unt De Nucă Confiată, și Salată De Gorgonzola Cu Nuci Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Deci, în primul rând, puneți toate componentele salatei împreună.
2
Combinați salata romaine, nucile confiate și perele feliate într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci ConfiateNuci Confiate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți sucul de lămâie, uleiul de măsline extravirgin și sarea și piperul, după gust, într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Stropiți pansamentul peste salată.
5
Pentru atingerea finală, radeți niște parmezan proaspăt deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
DietaPrimal
Revista