Salată De Parmezan De Vinete La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata de parmezan de vinete la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 509 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de parmezan, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Parmezan De Vinete La Grătar, Parmezan De Vinete La Grătar, și Parmezan De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii și condimentați cu sare și piper. Întoarceți feliile și periați cu încă 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați pâinea pe grătar și puneți foaia de copt deoparte. Gătiți, răsturnând o dată, până când apar semne de grătar pe ambele părți și pâinea este crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.Întoarceți pâinea la grătar pe foaia de copt și frecați ușor o parte a fiecărei bucăți cu cățelul de usturoi (nu va trebui să folosiți întregul cățel). Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un castron mare; puneți vasul și foaia de copt deoparte.Infilați roșiile și vinetele pe frigarui și așezați-le pe foaia de copt rezervată.
Periați toate frigăruile cu restul de 4 linguri de ulei și condimentați generos cu sare și piper.
Așezați frigăruile de roșii și vinete pe grătar și gătiți, întorcând ocazional, până când roșiile se înmoaie și se încălzesc, aproximativ 4 minute.
Transferați frigarui de roșii pe foaia de copt. Continuați să grătiți vinetele până se înmoaie și toate părțile sunt ușor carbonizate, încă aproximativ 4 minute.
Transferați frigarui de vinete pe foaia de copt.
Scoateți roșiile și vinetele din frigarui și puneți-le în bol cu pâinea. Adăugați imediat mozzarella și busuiocul și aruncați pentru a combina.
Bateți din nou pansamentul și turnați peste salată.
Adăugați parmezanul și aruncați pentru a combina.
Se servește la temperatura camerei.