Salată de Papaya și Feta
Salata Papayan și Feta este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, brânză feta, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Beachy Papaya barci cu Papaya semințe burniță, Paleta de Papaya Y Coco (papayan și nucă de cocos Popsicle), și Salată de castraveți și Feta (Ensalada de Pepino y Feta).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați frunzele de papaya și mentă într-un bol mediu. Într-un castron separat, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și mierea.
Stropiți pansamentul peste papaya, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata între 4 farfurii, presărați cu feta și serviți.