Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate

Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate
Salata Radicchio Wedge la grătar cu linte, miere și nuci condimentate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 574 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pecorino romano, oțet de vin, linte puy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Radicchio cu linte și dovlecei de ghindă prăjită, Salată Radicchio Cu Nuci Și Rodii, și Salată Radicchio Și Haricot Vert Cu Nuci Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți nucile: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-un castron combinați, miere, piper alpeppo, sare tumerică și linguriță de sare. Se amestecă până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se toarnă jumătate din amestecul de miere într-un castron nou și se lasă deoparte pentru linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați nucile în mierea rămasă și amestecați pentru a acoperi bine nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Întindeți nucile pe o foaie de copt tapetată cu pergament cât mai aproape de un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Adăugați lintea într-o cratiță medie, acoperiți cu aproximativ 2 centimetri de apă, adăugați fulgii de ardei roșu zdrobiți și frunzele de dafin. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe neacoperit 15-20 de minute, până se înmoaie, dar nu încă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la mediu-mare (căldură indirectă).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați întregul cap de radicchio în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
3
Ungeți grătarele sau tigaia pentru grătar cu puțin ulei de măsline. Grătar, tăiat cu fața în jos, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se ia de pe foc și se presară cu puțină sare și piper după gust.Aranjați 2 pene de persoană pe 4 farfurii. Puneți o lingură mare de linte alături de pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
LinteLinte
5
Garnisiți cu nuci rezervate, pecorino romano ras și un strop de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista