Salată de Panzanella cu friptură de bizon

Salata de Panzanella cu friptură de bizon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. O porție conține 279 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Panzanella Sourdough cu friptură de flanc la grătar, Salată De Steak Panzanella, și Salată De Panzanella Cu Friptură La Grătar Cu Vinetă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați bucățile de pâine într-o tigaie superficială.
Stropiți cu cele 2 linguri de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Coaceți timp de 5 minute sau până la prăjit, amestecând o dată sau de două ori. Se răcește ușor; transferați într-un castron foarte mare.
Combinați brânza mozzarella, roșiile, castravetele, ceapa și busuiocul într-un bol mare; deoparte.
Pentru pansament, bateți împreună oțetul, cele 3 linguri de ulei, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Se toarnă pansament peste amestecul de roșii; aruncați pentru a acoperi. Puneți amestecul de roșii peste pâine; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Se servește cu friptură de bizon la grătar.
Presărați friptura de bizon cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pentru grătarul cu gaz sau cărbune, așezați friptura pe raftul unui grătar neacoperit direct la foc mediu-mare. Grătați timp de 8 până la 10 minute sau până la coacerea dorită. Acoperiți friptura de flanc de bizon cu folie și lăsați să stea 5 minute. Felie subțire friptură peste cereale.