Salată de Panzanella cu friptură de bizon

Salată de Panzanella cu friptură de bizon
Salata de Panzanella cu friptură de bizon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. O porție conține 279 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Panzanella Sourdough cu friptură de flanc la grătar, Salată De Steak Panzanella, și Salată De Panzanella Cu Friptură La Grătar Cu Vinetă De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați bucățile de pâine într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Stropiți cu cele 2 linguri de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Coaceți timp de 5 minute sau până la prăjit, amestecând o dată sau de două ori. Se răcește ușor; transferați într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați brânza mozzarella, roșiile, castravetele, ceapa și busuiocul într-un bol mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Pentru pansament, bateți împreună oțetul, cele 3 linguri de ulei, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se toarnă pansament peste amestecul de roșii; aruncați pentru a acoperi. Puneți amestecul de roșii peste pâine; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
9
Se servește cu friptură de bizon la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BizonBizon
1
Presărați friptura de bizon cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pentru grătarul cu gaz sau cărbune, așezați friptura pe raftul unui grătar neacoperit direct la foc mediu-mare. Grătați timp de 8 până la 10 minute sau până la coacerea dorită. Acoperiți friptura de flanc de bizon cu folie și lăsați să stea 5 minute. Felie subțire friptură peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
BizonBizon
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista