Salata de Panzanella cu friptură de bizon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. O porție conține 279 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Panzanella Sourdough cu friptură de flanc la grătar, Salată De Steak Panzanella, și Salată De Panzanella Cu Friptură La Grătar Cu Vinetă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați bucățile de pâine într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Stropiți cu cele 2 linguri de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Coaceți timp de 5 minute sau până la prăjit, amestecând o dată sau de două ori. Se răcește ușor; transferați într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați brânza mozzarella, roșiile, castravetele, ceapa și busuiocul într-un bol mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru pansament, bateți împreună oțetul, cele 3 linguri de ulei, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă pansament peste amestecul de roșii; aruncați pentru a acoperi. Puneți amestecul de roșii peste pâine; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere
8
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
9
Se servește cu friptură de bizon la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Bizon
1
Presărați friptura de bizon cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pentru grătarul cu gaz sau cărbune, așezați friptura pe raftul unui grătar neacoperit direct la foc mediu-mare. Grătați timp de 8 până la 10 minute sau până la coacerea dorită. Acoperiți friptura de flanc de bizon cu folie și lăsați să stea 5 minute. Felie subțire friptură peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bizon
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.