Salată de ouă și slănină poșată-salată Lyonnaise
Salată de ouă și slănină poșată-salata Lyonnaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 532 calorii, 14g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 295 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită șalotă, sare și piper, oțet de vin și ou pocat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cicoare, slănină și ouă Poșate, Albușuri De Ou Pocate, Salată De Slănină De Curcan, și Salată De Vară Cu Ou Pocat.
Instrucțiuni
Gatiti baconul: gatiti doua fasii de bacon la foc mediu pana cand se face, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se lasă să se scurgă excesul de grăsime pe un prosop de hârtie. Odată răcit, tocați.
Tăiați o felie de pâine franceză sau italiană în cuburi. Prajiti la foc mediu intr-o cratita mica cu o lingurita de unt topit. Nu amestecați pâinea decât dacă vă întoarceți într-o altă parte odată ce o parte este prăjită.
Ou Poach: ou Poach modul tau preferat. Vedeți cum să braconați un ou pentru recomandarea noastră despre cel mai simplu mod de a face acest lucru.
Faceți pansament: într-un borcan mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul, muștarul, sarea și piperul.
Puneți frisincrume, slănină gătită tocată, șalotă și crutoane pe o farfurie de salată.
Se toarnă pansament peste salată. Se acoperă cu oul pocat.