Salată De Ouă Și Cartofi

Salată De Ouă Și Cartofi
Salata de ouă și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 235 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, roșii cherry, cartofi / cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii (cartofii noi sunt cei mai buni pentru această salată) până sunt fierți. Se lasă să se răcească.Fierbeți tare ouăle după preferințe.Tăiați salata verde și feliați castravetele în bucăți.Radeți morcovii și ridichea.Jumătate din cartofii răciți și sferturi din ouăle fierte tari.Amestecați cu grijă totul împreună cu un strop de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Turte De VițelTurte De Vițel
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista