Salată De Orzo Cu Ierburi De Grădină
Salata de Orzo cu plante de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 181g de grăsime, și un total de 3402 calorii. Pentru $10.75 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, piper prăjit, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 54 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Grădina fermierului salată de paste Orzo #FarmtoJar, Salată De Grădină Cu Ierburi, și Salată De Orzo Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și gătiți orzo conform instrucțiunilor pentru al dente. Am folosit marca Garafalo orzo și se gătește perfect în 9 minute.În timp ce orzo gătește, toacă ceapa roșie, măslinele Kalamata și ardeii roșii prăjiți. Nu toc prea fin, dar asta este o chestiune de alegere personală.Odată ce orzo-ul este gata, scurgeți-l și puneți-l într-un vas mare de lucru.În timp ce orzo este fierbinte, adăugați 1/4 din sticla de vinetă balsamică Newmans. Se amestecă.Apoi, în timp ce orzo este încă fierbinte, adăugați brânza de capră. Dacă brânza vine într-un buștean, poate doriți să o feliați înainte de a adăuga. Blend.It este important să adăugați brânza de capră în timp ce orzo este fierbinte. Acest lucru îi permite să se amestece și să devină parte a pansamentului. Este nevoie de câteva minute pentru a vă asigura că brânza de capră și pansamentul se amestecă bine. Nu va fi mult sos. Pastele pot fi puțin uscate în acest moment.Odată ce brânza de capră este amestecată, adăugați măslinele, ceapa și ardeii.
Adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline și amestecați. Salata nu va fi foarte umedă.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.Adunați ierburile proaspete, clătiți-le și tocați-le bine. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană odată ce toate ierburile sunt tocate mărunt.
Adăugați ierburile în salată și amestecați.
Adăugați încă 1/4 din sticla de pansament balsamic și amestecați.Sare și piper după gust. Nu folosesc prea multă sare, deoarece simt că măslinele pot fi oarecum sărate.Puteți adăuga un pic mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. De obicei adaug câteva stropi la sfârșit.Această salată nu picură în pansament. Dacă preferați mai mult lichid, nu ezitați să folosiți mai mult pansament balsamic.Am lăsat această salată să se odihnească câteva ore pentru ca aromele să se contopească.Cred că este cel mai bine servit la temperatura camerei.Simțiți-vă liber să experimentați cu orice ierburi doriți sau aveți la îndemână. Cred că cheia este să folosiți ierburi proaspete pentru această salată.