Salată De Orzo Cu Ierburi De Grădină

Salată De Orzo Cu Ierburi De Grădină
Salata de Orzo cu plante de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 181g de grăsime, și un total de 3402 calorii. Pentru $10.75 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, piper prăjit, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 54 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Grădina fermierului salată de paste Orzo #FarmtoJar, Salată De Grădină Cu Ierburi, și Salată De Orzo Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și gătiți orzo conform instrucțiunilor pentru al dente. Am folosit marca Garafalo orzo și se gătește perfect în 9 minute.În timp ce orzo gătește, toacă ceapa roșie, măslinele Kalamata și ardeii roșii prăjiți. Nu toc prea fin, dar asta este o chestiune de alegere personală.Odată ce orzo-ul este gata, scurgeți-l și puneți-l într-un vas mare de lucru.În timp ce orzo este fierbinte, adăugați 1/4 din sticla de vinetă balsamică Newmans. Se amestecă.Apoi, în timp ce orzo este încă fierbinte, adăugați brânza de capră. Dacă brânza vine într-un buștean, poate doriți să o feliați înainte de a adăuga. Blend.It este important să adăugați brânza de capră în timp ce orzo este fierbinte. Acest lucru îi permite să se amestece și să devină parte a pansamentului. Este nevoie de câteva minute pentru a vă asigura că brânza de capră și pansamentul se amestecă bine. Nu va fi mult sos. Pastele pot fi puțin uscate în acest moment.Odată ce brânza de capră este amestecată, adăugați măslinele, ceapa și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă bine.
3
Adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline și amestecați. Salata nu va fi foarte umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.Adunați ierburile proaspete, clătiți-le și tocați-le bine. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană odată ce toate ierburile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Adăugați ierburile în salată și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Adăugați încă 1/4 din sticla de pansament balsamic și amestecați.Sare și piper după gust. Nu folosesc prea multă sare, deoarece simt că măslinele pot fi oarecum sărate.Puteți adăuga un pic mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. De obicei adaug câteva stropi la sfârșit.Această salată nu picură în pansament. Dacă preferați mai mult lichid, nu ezitați să folosiți mai mult pansament balsamic.Am lăsat această salată să se odihnească câteva ore pentru ca aromele să se contopească.Cred că este cel mai bine servit la temperatura camerei.Simțiți-vă liber să experimentați cu orice ierburi doriți sau aveți la îndemână. Cred că cheia este să folosiți ierburi proaspete pentru această salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista