Salată de orz și legume cu lămâie

Salată de orz și legume cu lămâie
Salata de orz și legume cu lămâie este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 6 porții. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 188 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați ceapă, busuioc, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 78% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pilaf de orz și legume cu lămâie , bol cu legume de primăvară și orz și Salată de orz cu lămâie și pesto de varză .

Instrucțiuni

1
Gatiti orzul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se raceste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgeți și răciți complet.
4
Într-un castron mare, combinați morcovul, țelina, broccoli, spanacul, ceapa, roșia, ardeiul galben, ciupercile, orzul și fasolea. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
OrzOrz
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă peste salată și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista