Salata de orz mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 416 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, orz, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Încercați Salată De Orz Mediteraneană, Salată De Orz Mediteraneană, și Salată mediteraneană de vinete și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orzul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orzul este fraged, dar încă ușor ferm în centru, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se răcește la temperatura camerei într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pureați roșiile uscate la soare, usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Oțet Balsamic
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă peste orz. Îndoiți coriandrul, măslinele și uleiul de măsline rămas până la amestec. Acoperiți și refrigerați până la rece. Se amestecă înainte de servire.