Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de orez și piersici ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 184 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de migdale de plantat, porumb de sâmbure, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Curată De Carne De Porc, Piersică Și Rucola Cu Vinetă De Piersici, Salată de vară cu piersici de migdale cu vinetă de piersici, și Salată de piersici cu sos de piersici-alune #FarmFreshFridays pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare. La frigider până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat