Salată de orez sălbatic și năut cu șuncă
Salata de orez sălbatic și năut cu șuncă este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 387 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, scallions, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Năut, Goji Și Orez Sălbatic, Fără gluten stafide și afine și năut (sau nuc) pansament de orez sălbatic-umplutură, și Salată de rucola sălbatică și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mare plină cu trei sferturi de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați orezul sălbatic și 1 lingură de sare și fierbeți la foc moderat până când orezul este fraged și majoritatea boabelor tocmai s-au despărțit, 50 de minute.
Scurgeți și clătiți orezul sub apă rece, apoi scurgeți din nou.
Între timp, într-un castron mare, bateți sucul de lămâie, oțetul, muștarul, mierea, pudra de curry, chimenul și cayenne.
Adăugați uleiul de măsline și bateți până se combină. Aruncați năutul, șunca, ceapa verde, stafidele și orezul sălbatic. Condimentați salata cu sare, piper și sos fierbinte, transferați într-un castron și serviți.