Salată de orez sălbatic de pui și mazăre

Salată de orez sălbatic de pui și mazăre
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de orez sălbatic de pui și mazăre ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 19 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare, oțet de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, Orez sălbatic cu pește afumat și mazăre, și Salată De Pui De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul sălbatic și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar nu moale, 20 până la 45 de minute, în funcție de varietatea de orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți orice exces de lichid, pufați orezul cu o furculiță și gătiți descoperit încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Răzuiește într-un bol de amestecare și dă-l la frigider până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Bateți oțetul, muștarul, zahărul, sarea, usturoiul, tarhonul uscat, ardeiul negru și fulgii de ardei roșu într-un bol mic de amestecare până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tarhon UscatTarhon Uscat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Turnați uleiul de șofrănel în pansament într-un flux subțire și constant, în timp ce bateți puternic până când uleiul a fost complet încorporat în pansament; deoparte. Amestecați puiul, țelina, pătrunjelul și ceapa verde în orezul sălbatic răcit. Se amestecă pansamentul până se omogenizează uniform. Acoperiți amestecul de orez și refrigerați 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Aduceți la fiert o cratiță mică cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați mazărea de zahăr și gătiți neacoperită până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
8
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce mazărea este rece, scurgeți și tăiați în bucăți diagonale de 1 inch. La frigider până este gata de servit. Amestecați mazărea și migdalele prăjite în amestecul de orez chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista