Salată de orez sălbatic cu edamame

Salată de orez sălbatic cu edamame
Salata de orez sălbatic cu edamame este o gustare vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto-ovo . Pentru 1,1 dolari per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 6 porții. O porție conține 228 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi . 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre, năut, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor spoonacular de 48% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de castraveți Arame, edamame și salată de orez sălbatic colorată , precum și Humusul de edamame .

Instrucțiuni

1
Puneți orezul sălbatic într-o cratiță medie cu 4 căni de apă și sarea kosher. Fierbeți la foc mic, fără capac, până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți bine, puneți înapoi în cratiță și acoperiți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați boabele de porumb și sotați-le până se rumenesc, aproximativ 5-8 minute. Lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1
Într-un bol mediu, amestecați usturoiul, șalota, oțetul, muștarul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul. În timp ce amestecați continuu, încorporați încet uleiul până când dressingul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1
Combinați orezul cald cu porumbul, edamame-ul, mazărea verde, năutul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre VerdeMazăre Verde
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Turnați 1/4 cană de vinegretă deasupra și amestecați bine pentru a distribui uniform sosul. Lăsați să stea 30 de minute, gustați pentru a aprecia dacă mai aveți nevoie de condimente și serviți la temperatura camerei. Vinegreta rămasă poate fi refrigerată pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista