Salata de orez sălbatic cu edamame este o gustare vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto-ovo . Pentru 1,1 dolari per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 6 porții. O porție conține 228 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi . 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre, năut, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor spoonacular de 48% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de castraveți Arame, edamame și salată de orez sălbatic colorată , precum și Humusul de edamame .
Instrucțiuni
1
Puneți orezul sălbatic într-o cratiță medie cu 4 căni de apă și sarea kosher. Fierbeți la foc mic, fără capac, până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți bine, puneți înapoi în cratiță și acoperiți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați boabele de porumb și sotați-le până se rumenesc, aproximativ 5-8 minute. Lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
1
Într-un bol mediu, amestecați usturoiul, șalota, oțetul, muștarul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul. În timp ce amestecați continuu, încorporați încet uleiul până când dressingul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați orezul cald cu porumbul, edamame-ul, mazărea verde, năutul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Verde
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Edamame Congelat (din Păstăi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
2
Turnați 1/4 cană de vinegretă deasupra și amestecați bine pentru a distribui uniform sosul. Lăsați să stea 30 de minute, gustați pentru a aprecia dacă mai aveți nevoie de condimente și serviți la temperatura camerei. Vinegreta rămasă poate fi refrigerată pentru o altă utilizare.