Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan
Salata de orez sălbatic cu afine și nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 389 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, orez, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de orez sălbatic cu afine, caise și nuci pecan, Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan, și Pilaf de orez sălbatic cu afine și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați orez, sare și 3 1/2 căni de apă într-o oală și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este gata, aproximativ 50 de minute.
Transferați orezul în strecurătoare pentru a scurge excesul de apă, apoi lăsați-l deoparte să se răcească.
Combinați orezul cu afine, nuci pecan, scallions, ulei de măsline, oțet, coajă de portocală, suc de portocale și miere. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi servește.