Salata de orez roșu Camargue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 800 de calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac, piper proaspăt crăpat, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Orez Roșu Camargue Cu Confit De Fenicul, Orez Roșu Camargue Cu Varză Și Dovlecei, și Crock Pot fasole roșie și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți orezul la fel cum ați face pastele, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, timp de 30 de minute, sau până când este fraged, dar are totuși o textură fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați zucchini și haricots verts și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Scurgeți orezul și legumele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
În timp ce orezul și legumele se scurg, tocați pătrunjelul și adăugați-l în robotul de bucătărie cu uleiul de măsline și sarea. Rulați mașina timp de 5 minute, până când aveți un ulei de pătrunjel foarte verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați sucul de lămâie și puțin piper, apoi adăugați tot sosul la orez, împreună cu scallions, și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Lăsați salata de orez să se răcească complet la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, aruncați măslinele, spanacul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Aluat De Pâine De Porumb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Serviți la temperatura camerei alături de păsări de curte sau pește sau ca una dintre numeroasele salate vegetariene.