Salata de orez mediteranean este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Un amestec de măsline, suliță de murături de mărar, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Orez Mediteraneană, Salată De Orez Mediteraneană, și Salată De Orez Mediteraneană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă orezul și se gătește până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă în apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți până când tot lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-un castron mare, amestecați fasolea verde, măslinele, ardeiul roșu, ardeiul verde, murăturile, roșiile și usturoiul. Aruncă cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se presară cu oțet și restul de 1 lingură de ulei de măsline și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau până când se răcește complet, înainte de servire.