Salată de orez Mango și Basmati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de orez Mango și Basmati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 219 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mango copt ferm, nucșoară măcinată, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Orez Basmati cu salată de legume de vară, Orez Basmati Și Salată De Legume De Vară, și Salată de orez Basmati cu mazăre, mentă și lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați orezul în apă rece; scurgere. Repetați de mai multe ori până când apa nu mai este tulbure.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați orezul și 3 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperiți și transformați căldura la cea mai mică setare. Gatiti pana cand orezul este fraged pentru a musca, aproximativ 15 minute; nu amestecați.
Se toarnă orezul fierbinte într-o strecurătoare pentru a se scurge; se lasă să stea până se încălzește, aproximativ 15 minute sau se răcește.
Într-un castron larg, combinați sucurile de portocale și lime, zahărul și 1/4 linguriță de nucșoară.
Tăiați coaja din mango, apoi tăiați fructele în bucăți mici în castron; aruncați gropile.
Se toarnă orezul în castron, se amestecă și se adaugă sare după gust.
Presărați salata cu mai multă nucșoară, apoi flori.