Salată De Orez De Creveți, Tei, Coriandru Și Nucă De Cocos

Salată De Orez De Creveți, Tei, Coriandru Și Nucă De Cocos
Salata de creveți, Tei, coriandru și orez de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $7.17 pe portie. O porție conține 732 calorii, 56G de proteine, și 26g de grăsime. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână chili lung, castraveți, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Orez cu lapte de cocos cu coriandru și Lime, Creveți de lime Cilantro cu orez de nucă de cocos, și Creveți de lime Cilantro cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista