Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de orez cu nuci. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 12 și costă 81 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 234 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită miere, orez, ceapă verde și căței de usturoi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ orez cu nuci , orez cu măre și stafide, orez condimentat cu nucă .
Instrucțiuni
1
Combinați primele șase ingrediente.
2
Combinați sucul, mierea, maioneza, usturoiul, sarea și pudra de curry; se amestecă treptat uleiul. Chiar înainte de servire, stropiți peste salata de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)