Salata de orez cu mentă este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 6 porții. O porție conține 344 de calorii , 10 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați maro, ridichi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86% . Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Chana Masalan în sos de iaurt cu mentă , înghețată cu mentă și ciocolată și orez Kerabu (salata de orez) .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, roșiile, mazărea, castravetele, ardeiul verde, ceapa verde și ridichile; puse deoparte. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe