Salată de orez brun cu muguri și semințe crocante
Salata de orez brun cu germeni și semințe crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 349 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, semințe de floarea soarelui, orez brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Salată De Orez Brun Cu Muguri Și Semințe Crocante, Salată crocantă de legume și orez brun, și Orez Brun Crocant Și Salată De Linte Beluga Cu Vina De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Arpagic pur arpagic, ulei, 2 linguri suc de lămâie și 1 linguriță sare într-un robot de bucătărie până la omogenizare.Se strecoară vinaigreta de arpagic printr-o plasă fină într-un castron mic.
Gătiti leguminoasele încolțite uscate într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată până la justtender, aproximativ 5 minute. Oală de acoperire; îndepărtațide la căldură.
Se lasă să stea 3 minute; scurgere.Clătiți leguminoasele sub apă rece pentru a se răci;scurgere.
Transferați într-un castron mare. Faceți înainte: Vinaigreta și leguminoasele pot fi făcute cu 1 ziînainte. Se acoperă separat; rece.
Adăugați dovlecei, orez, scallions, semințe,nuci și vinaigretă de arpagic în castron cu leguminoase;aruncați pentru a combina. Condimentați după gust cu sare,piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.