Salată de năut și roșii
Salata de năut și roșii necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 6 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 377 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Vă este adus prin simple rețete. 302 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole garbanzo, oțet de sherry, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Salată De Năut De Roșii, Salată De Roșii De Năut, și Salată de roșii și naut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați fasolea garbanzo, roșiile și ceapa într-un castron mare.
Puneți ingredientele pentru pansament într-un borcan mic, închideți capacul și agitați până când pansamentul este emulsionat.
Se toarnă peste fasole, roșii și ceapă.
Puteți răci salata dezbrăcată până la șase ore, până când este gata de servit.
Când este gata de servit, amestecați ușor ouăle tocate și pătrunjelul.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.