Salată de năut și roșii

Salată de năut și roșii
Salata de năut și roșii necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 6 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 377 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Vă este adus prin simple rețete. 302 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole garbanzo, oțet de sherry, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Salată De Năut De Roșii, Salată De Roșii De Năut, și Salată de roșii și naut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea garbanzo, roșiile și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți ingredientele pentru pansament într-un borcan mic, închideți capacul și agitați până când pansamentul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Se toarnă peste fasole, roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Puteți răci salata dezbrăcată până la șase ore, până când este gata de servit.
5
Când este gata de servit, amestecați ușor ouăle tocate și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista