Salată de nuci, rucola și nuci de pin
Salata de nuci, rucola și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 266 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, dovlecei de nucă, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Încercați Salată de nucă, rucola și nuci de pin, Salată de nucă, rucola și nuci de pin, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. nu vă deranjați să curățați, ci înjumătățiți și însămânțați dovleceii, tăiați în felii groase de 1/2 inch, apoi tăiați fiecare felie în patru.
Puneți bucățile de butternut într-un castron cu sarea, condimentele și 2 linguri de ulei și smoosh-le, apoi vârful pe o foaie de copt cu buze (căptușită cu folie de aluminiu). Nu curățați încă vasul.
Gatiti dovleceii timp de 30 pana la 40 de minute. Verificați dacă este gătit până la jumătatea orei, străpungând cu o furculiță; unele dovlecei gătesc mai repede decât altele.
Adăugați stafidele aurii în vasul uns cu condimente și acoperiți cu apa proaspăt fiartă; odată răcit, amestecați oțetul și cele 2 linguri de ulei care rămân.
Puneți jumătate din frunzele de salată peste o farfurie mare sau castron și aranjați bucățile de nucă deasupra.
Se presară cu frunzele de salată rămase și nucile de pin prăjite. Răsturnați pansamentul cu stafide din castron pentru a dribla peste tot și aruncați ușor înainte de servire.