Salată De Nuci De Banane

Salată De Nuci De Banane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, salata de nuci de banane ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 240 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână banane, unt de arahide, salată verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Verde Cu Banane Și Nuci, Rețetă De Salată De Nuci De Banane, și Brioșe cu fulgi de ovăz Bananan fără Gluten cu Cheerios cu nuci de banane.

Instrucțiuni

1
Așezați bananele pe farfurii de salată căptușite cu salată. Într-un castron mic, combinați maioneza, untul de arahide și mierea. Lingura peste banane; se presara cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
MaionezăMaioneză
BananeBanane
Salată VerdeSalată Verde
ArahideArahide
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu tonuri de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "charry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin luxos texturat, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista