Salată De Nectarină Și Brânză De Capră Cu Sos De Sfeclă

Salată De Nectarină Și Brânză De Capră Cu Sos De Sfeclă
Salata de nectarină și brânză de capră cu pansament de sfeclă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de nerafinat, verdeață, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Salată de nectarină, sfeclă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră, și Salată de nectarină, brânză de capră și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Spălați sfecla, puneți-o într-un vas de copt rezistent la cuptor cu un centimetru de apă și acoperiți bine vasul cu folie. Prăjiți 45-50 de minute, sau până când este foarte moale. Un cuțit de tăiat ar trebui să străpungă ușor sfecla. Cojiți când este suficient de rece pentru a handle.To faceți pansamentul, puneți o sfeclă mică, miere, muștar, usturoi, oțet, sare și piper într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați câteva secunde, apoi cu motorul pornit, turnați ulei de cupă prin tubul de alimentare. Pansamentul trebuie să fie neted și emulsionat. Această rețetă face mai mult pansament decât veți avea nevoie pentru această salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Călește migdalele în 1 linguriță de ulei de măsline și un vârf de sare timp de 3-4 minute, apoi lasă deoparte să se răcească.Înjumătățiți nectarinele, îndepărtați groapa și feliați fiecare jumătate în șase felii. Feliați sfecla rămasă în pene de dimensiuni similare.Asamblați verdeața pe un platou de servire și stropiți ușor cu puțin pansament. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați nectarinele și sfecla deasupra și presărați migdalele și brânza (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Stropiți o atingere mai mult pansament, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista