Salată De Nectarină Și Brânză De Capră Cu Sos De Sfeclă

Salată De Nectarină Și Brânză De Capră Cu Sos De Sfeclă
Salata de nectarină și brânză de capră cu pansament de sfeclă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de nerafinat, verdeață, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Salată de nectarină, sfeclă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră, și Salată de nectarină, brânză de capră și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Spălați sfecla, puneți-o într-un vas de copt rezistent la cuptor cu un centimetru de apă și acoperiți bine vasul cu folie. Prăjiți 45-50 de minute, sau până când este foarte moale. Un cuțit de tăiat ar trebui să străpungă ușor sfecla. Cojiți când este suficient de rece pentru a handle.To faceți pansamentul, puneți o sfeclă mică, miere, muștar, usturoi, oțet, sare și piper într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați câteva secunde, apoi cu motorul pornit, turnați ulei de cupă prin tubul de alimentare. Pansamentul trebuie să fie neted și emulsionat. Această rețetă face mai mult pansament decât veți avea nevoie pentru această salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Călește migdalele în 1 linguriță de ulei de măsline și un vârf de sare timp de 3-4 minute, apoi lasă deoparte să se răcească.Înjumătățiți nectarinele, îndepărtați groapa și feliați fiecare jumătate în șase felii. Feliați sfecla rămasă în pene de dimensiuni similare.Asamblați verdeața pe un platou de servire și stropiți ușor cu puțin pansament. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați nectarinele și sfecla deasupra și presărați migdalele și brânza (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Stropiți o atingere mai mult pansament, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista