Salată de Nasturel cu brânză Cotija și tortilla prăjită
Salata de Nasturel cu brânză Cotija și tortilla prăjită este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 196 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, roșii cherry, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bine îmbrăcat Nasturel cu tortilla crocantă, Salată de Nasturel cu Moreluri prăjite, și Salată de năsturel cu Grapefruit, măsline și salvie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch de ulei vegetal într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci până când termometrul înregistrează 350 de grade F, apoi prăjiți fâșii de tortilla, câte o mână, până devin aurii, 30 până la 45 de secunde.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare.
Bateți împreună oțetul, sarea și piperul într-un castron mic, apoi adăugați ulei de măsline într-un jet, amestecând până se combină bine.
Aruncați năsturelul cu pansament într-un castron mare și împărțiți-l în 8 farfurii. Împărțiți roșiile și fâșiile de tortilla între salate, învelind fâșii în verdeață decorativ și presărați salate cu brânză.
* Disponibil la piețele Latino și, în lunile de iarnă, bucătărie/piață (888-468-4433).