Salată De Muguri De Fasole Murată
Salata de varză de fasole murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 50 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână scallions, sare kosher, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Muguri De Fasole Mung, Salată Picantă De Muguri De Fasole, și Salată De Spanac Cu Muguri De Fasole.
Instrucțiuni
Clătiți bine mugurii de fasole în apă rece, scurgeți-I și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați scallions și dați deoparte.
Așezați ingredientele rămase într-o cratiță nereactivă și aduceți la fierbere, amestecând cu o lingură de lemn pentru a dizolva sarea și zahărul.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se toarnă amestecul de oțet peste muguri și scallions și se amestecă ușor pentru a scufunda toate legumele.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore.
Scurgeți mugurii de fasole și serviți îngrămădiți pe mai multe farfurii.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;