Salată De Muguri De Fasole Mung
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de muguri de fasole Mung. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, semințe de susan, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Varză de fasole mung și salată de Quinoa, Salată Coreeană De Muguri De Fasole Mung, și Salată De Fasole Mung Încolțită.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați 1 kilogram de varză de fasole mung clătită și 1/2 linguriță de sare. Gătiți până când mugurii încep să se ofilească, dar păstrează totuși o ușoară criză, 4 până la 5 minute.
Se scurge bine și se toarnă într-un castron.
Adăugați 2 linguri de oțet alb distilat, 2 linguri de ulei de susan asiatic, 1 lingură de zahăr și sare și piper după gust.
Se servește la temperatura camerei sau la rece.
Cu puțin timp înainte de servire, presărați salată de muguri de fasole mung cu aproximativ 1 lingură de semințe de susan prăjite.