Salată de morcovi și pere ras cu vinetă Curry
Rețeta salată de morcov ras și pere cu vinetă Curry este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcovi, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Năut Prăjită Și Salată De Morcov Ras Cu Vinetă Caldă, Salată de sfeclă aurie rasă, morcov și ridiche cu vinetă de muștar de coriandru, și Salată de pere, brânză și bresaola rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume tăiați morcovii pe lungime în panglici subțiri sau felii. Sfertul, miezul și tulpina perelor. Folosind un cuțit, tăiați în benzi foarte subțiri.
Așezați feliile de morcov și pere într-un bol mare cu pătrunjelul tocat.
Într-un blender combinați vinul alb, pudra de curry, mierea, sarea și piperul și amestecați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune adăugați uleiul de măsline.
Se toarnă pansamentul peste morcovi și pere. Aruncați pentru a combina și servi imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.