Salată de morcovi și pere ras cu vinetă Curry

Salată de morcovi și pere ras cu vinetă Curry
Rețeta salată de morcov ras și pere cu vinetă Curry este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcovi, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Năut Prăjită Și Salată De Morcov Ras Cu Vinetă Caldă, Salată de sfeclă aurie rasă, morcov și ridiche cu vinetă de muștar de coriandru, și Salată de pere, brânză și bresaola rasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume tăiați morcovii pe lungime în panglici subțiri sau felii. Sfertul, miezul și tulpina perelor. Folosind un cuțit, tăiați în benzi foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați feliile de morcov și pere într-un bol mare cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un blender combinați vinul alb, pudra de curry, mierea, sarea și piperul și amestecați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă pansamentul peste morcovi și pere. Aruncați pentru a combina și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista