Salată de morcovi și arahide Gujarati

Salata de morcovi și arahide Gujarati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Încercați Morcov Sambharo / cum se face salata caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Arahide afumat cotlet de porc cu unt de arahide BBQ sos și morcov și salată de ceapă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu de servire, aruncați împreună morcovii și arahidele. Într-un castron separat, amestecați împreună sucul de lămâie, sarea, zahărul, piperul de chile și cilantro.
Se toarnă peste morcovi și se amestecă ușor pentru a acoperi.