Salată de morcovi și arahide Gujarati

Salată de morcovi și arahide Gujarati
Salata de morcovi și arahide Gujarati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Încercați Morcov Sambharo / cum se face salata caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Arahide afumat cotlet de porc cu unt de arahide BBQ sos și morcov și salată de ceapă murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu de servire, aruncați împreună morcovii și arahidele. Într-un castron separat, amestecați împreună sucul de lămâie, sarea, zahărul, piperul de chile și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
MorcovMorcov
ArahideArahide
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă peste morcovi și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
3
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista