Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de morcovi, sfeclă și ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, morcovi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de morcovi și sfeclă cu vinetă de ghimbir, Suc De Sfeclă, Morcov Și Mere Cu Ghimbir, și Suc de sfeclă, morcov și mere cu ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați ghimbirul (și sucul acumulat), oțetul, coaja și sucul de lămâie, ceapa, chimenul, coriandrul, menta, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Oțet
Ghimbir
Chimen
Suc
Ceapă
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Șoptind constant, stropiți în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Așezați accesoriul de mărunțire într-un robot de bucătărie. Se curăță morcovii și sfecla și se toacă. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, tocați legumele cu o răzătoare de cutie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cutie Răzătoare
4
Adăugați morcovii și sfecla în castron cu pansament și aruncați bine.