Salată De Morcovi Picantă Marocană

Salată De Morcovi Picantă Marocană
Salata marocană picantă de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Baie Picantă De Morcovi În Stil Marocan, SALATĂ MAROCANĂ DE MORCOVI CRUDI, și Salată Marocană De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovii, apa, usturoiul, uleiul de măsline, boiaua, piperul cayenne, sarea și piperul negru într-o tigaie superficială; aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când morcovii sunt fragede și apa se evaporă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă oțetul și chimenul prin amestecul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MorcovMorcov
ChimenChimen
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte pentru a permite salatei să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista