Salată de morcovi mentolați, fistic și feta
Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de morcovi, fistic și feta ar putea fi grozavă fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 383 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mentă, miere limpede, împachetați brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate, Salată De Morcovi De Sfeclă Mentolată, și Kebaburi de vinete Harissan cu salată de morcovi mentolați.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Sfat 1 lingură de ulei, morcovi, năut și chimen pe o tavă de copt, condimentați și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când morcovii sunt fragede.
Se amestecă sucul de lămâie, mierea și uleiul rămas, apoi se toarnă peste morcovii prăjiți și nautul. Se lasă să se răcească. Puteți răci salata în această etapă, până la 1 zi; doar scoate-l din frigider cu 1 oră înainte de servire.
Se amestecă prin mentă, frunze de spanac și fistic și se verifică condimentul. Împrăștiați feta și stropiți cu puțin ulei în plus.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.