Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de morcovi, fistic și feta ar putea fi grozavă fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 383 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mentă, miere limpede, împachetați brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate, Salată De Morcovi De Sfeclă Mentolată, și Kebaburi de vinete Harissan cu salată de morcovi mentolați.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Sfat 1 lingură de ulei, morcovi, năut și chimen pe o tavă de copt, condimentați și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se amestecă sucul de lămâie, mierea și uleiul rămas, apoi se toarnă peste morcovii prăjiți și nautul. Se lasă să se răcească. Puteți răci salata în această etapă, până la 1 zi; doar scoate-l din frigider cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se amestecă prin mentă, frunze de spanac și fistic și se verifică condimentul. Împrăștiați feta și stropiți cu puțin ulei în plus.
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.