Salata de morcov dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 127 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ardei gras, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acră, Salată dulce și acră, și Salată dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu, aruncând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de germeni, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.