Reteta Salata de morcov floare de portocal se poate face în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți la îndemână morcovi, sare și piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de morcovi și Nasturel cu apă de floare de portocal / un început fals, Salată De Citrice De Iarnă Cu Apă De Floare De Portocal, Măsline Și Miere, și Budincă De Mango Și Floare De Portocal, Biscuiți Cu Mămăligă Portocalie.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția mentei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Se răcește la frigider câteva ore sau peste noapte.
3
Se servește garnisit cu bucăți de frunze de mentă.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.