Salată De Morcovi
Salata de morcovi durează aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 117 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 224 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare, piper cayenne, pătrunjel cu frunze plate și usturoi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este extraordinar. Încearcă Morcov Sambharo / cum se face salată caldă de morcovi Gujarati, Salată de mazăre și morcov de primăvară cu Pesto de morcov, și morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați morcovii întregi (tăiați-i în jumătate dacă nu încap în oală) și gătiți până când sunt fierți, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și tăiați morcovii în felii groase de 1/2 inch.
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, cayenne și sarea într-un castron mare. Stropiți încet în uleiul de măsline până se emulsionează și amestecați pătrunjelul.
Adăugați morcovii fierți și aruncați pentru a combina.
Se servește rece sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maison De La Villette Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Casa De La Villette Chardonnay]()
Casa De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.