Salată de morcov ras, fenicul și mandarină

Salată de morcov ras, fenicul și mandarină
Salata de morcov ras, fenicul și mandarină este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, bulbi de fenicul, secțiuni de mandarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată De Fenicul Ras, Salată De Fenicul Ras, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosiți o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit pentru a rade morcovii pe lungime în panglici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați tulpinile și frunzele din bulbii de fenicul dacă sunt încă atașați. Radeți feniculul pe lungime ca morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Puneți morcovii și feniculul într-un bol și aruncați cu uleiul de măsline, sucul de lămâie și 1 lingură de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se lasă să stea 20 de minute pentru a se înmuia.
5
Adăugați ceapa roșie. Se amestecă ușor în năsturel și mandarine. Condimentează cu sare și piper, aruncă bine, gustă și adaugă mai mult oțet dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MandarinăMandarină
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6
Serviți imediat.
7
Notele lui Michael: dacă mandarinele tale sunt mici, poți lăsa secțiunile intacte. Dacă mandarinele sunt mari sau dacă doriți să utilizați portocale, ar trebui să îndepărtați fiecare secțiune de citrice din membrana sa. Pentru a face acest lucru, tăiați o felie de pe ambele capete ale fiecărui fruct, astfel încât să stea în poziție verticală. Așezați fiecare fruct pe o suprafață de tăiere și, folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați toată coaja și miezul alb, tăind de sus în jos tot drumul în jurul fructului, urmând contururile acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Tăiați secțiunile departe de membranele lor.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista