Salată de morcov ras, fenicul și mandarină
Salata de morcov ras, fenicul și mandarină este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, bulbi de fenicul, secțiuni de mandarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată De Fenicul Ras, Salată De Fenicul Ras, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit pentru a rade morcovii pe lungime în panglici.
Tăiați tulpinile și frunzele din bulbii de fenicul dacă sunt încă atașați. Radeți feniculul pe lungime ca morcovii.
Puneți morcovii și feniculul într-un bol și aruncați cu uleiul de măsline, sucul de lămâie și 1 lingură de oțet.
Se lasă să stea 20 de minute pentru a se înmuia.
Adăugați ceapa roșie. Se amestecă ușor în năsturel și mandarine. Condimentează cu sare și piper, aruncă bine, gustă și adaugă mai mult oțet dacă este nevoie.
Notele lui Michael: dacă mandarinele tale sunt mici, poți lăsa secțiunile intacte. Dacă mandarinele sunt mari sau dacă doriți să utilizați portocale, ar trebui să îndepărtați fiecare secțiune de citrice din membrana sa. Pentru a face acest lucru, tăiați o felie de pe ambele capete ale fiecărui fruct, astfel încât să stea în poziție verticală. Așezați fiecare fruct pe o suprafață de tăiere și, folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați toată coaja și miezul alb, tăind de sus în jos tot drumul în jurul fructului, urmând contururile acestuia.
Tăiați secțiunile departe de membranele lor.